Informació AECC

Imagen de plan de contingencia ante coronavirus aecc

AECC

 

L'Hospital Universitari de la Plana manté un conveni de col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb els següents recursos i serveis:

 

-Programa Primer Impacte. Dirigit a pacients del Departament de Salut de la Plana amb un diagnòstic recent de càncer. Clic per a més informació

 

-Voluntariat Oncològic. L'AECC té a l'Hospital Universitari de la Plana un equip de voluntariat oncològic amb formació per atendre pacients amb càncer i les seues famílies. Clic per a més informació

 

-Oficina d'atenció. L'AECC disposa d'una oficina d'atenció a l'Hospital Universitari de la Plana. Aquesta es troba situada al corredor de la planta baixa que uneix l'accés principal amb l'accés de les consultes externes, davant de la cafeteria. Contacte telefònic: 964 399775 ext. 404790. HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC EN EL DESPATX: De dilluns a divendres de 10 a 13 h.

 

-Per atencions fora de l'horari del despatx d'atenció a l'Hospital Universitari de la Plana telefoneu de manera gratuïta a INFOCÁNCER 900 100 036, actiu 24 hores els 365 dies de l'any.

 

-Més informació en www.aecc.es